Helmikuun tasting – Juha Berglund & Chateu Carsinin punaviinit, pe 24.2.2023 klo 18 Vausti

Helmikuun tastingiin saamme vieraaksi yhden Suomen tunnetuimmista viinialan vaikuttajista,  Juha Berglundin,  ja tutustumme Chateau Carsinin punaviineihin.

Chateau Carsin on  viininviljelyn sydänmailla, Ranskan  Bordeaux’ssa,  sijaitseva viinitila jota pyörittävät isä ja tytär Juha & Nea Berglund. Juha Berglund tunnetaan myös Viinilehdestä, jonka hän on perustanut kuin myös Decanter viinitarvikeliikkeen.

Hän tarjoaa alkujuomana Ch. Carsinin Sauvignon Gris -rypäleestä valmistetun valkoviinin, joten tarvitsemme kaikkiaan seitsemän lasia.

Suun huuhtelemiseksi tarjolla on vettä ja leipää.

Tastingin ajankohta on perjantai 24.2.2023 klo 18 alkaen (Huomaa kellonaika!), paikka on  ravintola Vausti, Kotkankatu 7, Kotka.

Tilaan mahtuu maksimissaan 50 henkilöä, joten vierailijoillekin tilaa todennäköisesti jää, mutta etusija tällä kertaa annetaan kuitenkin jäsenille. Vierailijoille ilmoitetaan mukaan pääsystä ilmoittautumisajan päätyttyä.

Tastingin hinta on jäsenille 38 €/hlö ja vierailijoille 43 €/hlö.

Ilmoittautuminen viimeistään sunnuntaina 19.2. info(@)kotkanmunska.com ja maksu niinikään sunnuntaina 19.2.

Huomioithan että pelkkä maksu ei  ole ilmoittautuminen eli maksamisen lisäksi myös ilmoittautua sähköpostilla info-osoitteeseen.

Omat lasit mukaan (7) ja Taste vin.  Tervetuloa!

t. Hallitus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *