Syksyn 2017 ohjelma

Syyskausi alkaa tastingilla pe 22.9.2017 klo 19 – Mika Huovinen Tampereen Viinitukusta esittelee Schmitgesin  puussa/teräksessä kivitynnyrissä kypsytettyä yhden tarhan Rieslingiä.

Lokakuun 13-14. päivä  legendaariset Vaustin Viinimessut!  Kotkan Munska on myös paikalla. Tämän syksyn teemana on erityisesti runsaat valkoviinit, tuhdit punaviinit ja juhlavuoden kuplivat.  Vausti tuo jälleen maisteluun hienon valikoiman laatuviinejä, makupaloja maailmalta ja paljon muuta viininystävien iloksi. Maahantuojien esittelypisteillä maistelussa Alkon normaali- ja tilausvalikoimaa sekä uutuuksia. Tapahtumassa järjestetään myös tastingeja ja tietoiskuja.  Messuille on vapaa pääsy, maistelu onnistuu tasting-lipukkeiden avulla. Vaustin keittiö ja tuottajat loihtivat juoman seuraksi sopivia makupaloja. Tapahtuma on avoinna perjantaina klo 17–22 ja lauantaina klo 15–22.

Lokakuu – pe 20.10.2017 klo 18.30. Ravintola Vausti.Vaalikokous ja Punaisen Lokakuun Metsästys – Espanjalaiset punaiset mm. Tempranillon vertailua  -tasting.

Marraskuussa  la 18.11. juhlimme 20-vuotta täyttävää Kotkan Munskaa ns ”töiden merkeissä”,  mutta  parhaat päällä!  Luvassa siis juhlapäivällinen ja -tasting ravintola Vaustissa. Tumma puku & Taste Vin.

Joulukuu –  15.12.2017 klo 19. Ravintola Vausti.  Sisilian viinit. Lucian päivän innoittamana tutkailemme Sisilian viinejä.  Italian Sisilia on kattaus Etnan tuhkaisen maanperän kypsyttämiä  luonnonantimia. Puheenjohtajamme Kaarina Tilli kävi paikan päällä ja vie meidät nyt mukanaan Lucian jalanjäljille.

Hallitus ottaa mielellään vastaan ideoita ja ehdotuksia ohjelman osalta!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *