Lokakuun tasting – mukava lauantairetki Vinoteekkiin ja Sicapelleen la 22.10.16

Lauantaina 22.10.2016 viiniseura tekee viiniaiheisen retken Helsinkiin Vinoteekkiin ja Porvoon ravintola Sicapelleen.

Vinoteekki on tasokas ja perinteinen viinikellariosakeyhtiö Helsingin Katajanokalla. Runsaan 15 vuoden toiminta-aikanaan siitä on kehittynyt eräs maamme arvostetuimmista viinikellareista. Viinien moniosaaja  Martti Helsilä isännöi tastingin  ja esittelee ja maistattaa Piemonten viinejä;  mm. unelmavuosikerta 2010 on tutkailun alla valikoitujen juustojen ja leivän kera.   Maisteltavat viinit:

Kuohuviini

Acquesi Cortese Extra Sec, Piemonte 

Valkoiset  

2015 La Luciana Gavi, Cortese, Araldica, DOCG Gavi, Piemonte  

2015 Roero Arneis, DOCG Valdri, Piemonte

Punaiset

2010 Fontanafredda Barolo Serralunga d’Alba, Piemonte

2010 Marchesi di Barolo Barbaresco Serragrilli, Piemonte

2011 Travaglini Gattinara Pienonta

2011 Barolo,Piemonte

2014 Lo Zoccolaio Dolcetto d’Alba, Piemonte

Vinoteekin jälkeen nautimme 4 ruokalajin  illallisen Porvoossa Ravintola Sicapellessä.”SicaPelle Dining & Wining on kunnianosoitus elämänilolle, naurulle, hedonismille, kommelluksille, erinomaiselle viinille ja ruoalle, taiteelle ja ennenkaikkea Ville Vallgrenin rakkaalle lemmikkiporsaalle, Sikapellelle.” 

Linja-auto lähtee Kotkan  linja-autoasemalta klo 14.30 ja takaisin Kotkassa noin puolenyön maissa. Paikkoja on  rajoitetusti joten ilmoittauduthan pikaisesti, viimeistään ke 12.10. mennessä.

Sitovat ilmoittautumiset sähköpostitse: info @kotkanmunska.com 

Hinta jäsenille EUR 90,- sisältäen matkan, tastingin, 4 ruokalajin dinnerin. Ruokajuomat jokainen voi tilata ja maksaa erikseen ravintolassa, mm. dinneriin räätälöity viinipaketti tarjolla . Kerrothan allergioista ja erityisruokavaliosta ilmoittautumisen yhteydessä.  Olisi toivottavaa että maksat retkimaksun jo  ilmoittautumisen yhteydessä.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *