Matka Pietariin 24.-26.4.2020 PERUTTU!

Koronaviruksesta johtuen on Suomen ulkoministeriö  kehottanut välttämään tarpeetonta matkustamista kaikkiin maihin. Tämän vuoksi Kotkan Munskan huhtikuun lopulle järjestämä  Pietarin matka on peruttu.

Matka tultaneen toteuttamaan myöhemmässä ajankohdassa.  Ilmoittautuneita oli kiitettävästi ja Pietarin viinimatkan kohteena erinomaisen ajankohtainen. Palaamme siis myöhemmin asiaan.

*************************************************************************************************

Kotkan Munskan matka Pietariin:

Matkan aikana on tarkoitus tutustua venäläisiin viineihin, joiden laadukkuus on pantu merkille mm. eräässä syksyn Viinilehdistä. Ohjelmaan mahtuu myös kulttuuria sitä haluaville.

Alla tarkempi kuvaus matkasta, joka tehtäisiin bussilla Neva Toursin räätälöimänä.

Matkavastaavamme Soili Kalliomaa odottaa ennakkoilmoittautumisianne viimeistään perjantaina tammikuun 31. päivänä, os.  soilikalliomaa(@)gmail.com. Ilmoittautuneille annetaan tämän jälkeen tarkemmat tiedot matkasta ja pyydetään tarvittavia tietoja.

 

Kotkan Munskänkarna ry:n matka keväiseen Pietariin pe 24. – su 26.4.2020

Matkan perushinta on laskettu 20 hengelle. Jos lähtijöitä vähemmän hinta nousee, jos enemmän hinta laskee.

Matkan perushintaan 222 € kuuluu:

– Hotelli Catherine Palace, kahden hengen huone, aamiainen. Hotellin sijainti on hyvä, mutta huoneet pieniä, vain 14 m2. Hotelli selvittää, olisiko halukkaille tarjolla suurempia (ja kalliimpia) huoneita

– 49-paikkainen laadukas suomalainen turistibussi kolmeksi päiväksi. Bussi kuljettajineen on käytössämme myös perillä tarpeen mukaan kuljettajan työajan puitteissa.

– E-viisumi. Matkatoimisto hoitaa viisumihakemukset.

Saatavana lisämaksusta:

Perjantain 24.4. iltaohjelmaa, esim.:

– Jokilaivaristeily 55 € klo 18.00 (vähintään 15 henkilöä). Laiva varataan vain ryhmällemme, ohjelmaa ja runsas ruokailu

 – Sirkus, hinta 35 – 40 € riippuen istumapaikasta

– Ooppera Aida Mihailovskin teatterissa, 40 – 50 € riippuen istumapaikasta

– Baletti Joutsenlampi Eremitaašin teatterissa n. 80 €

Lauantain 25.4. iltaohjelmana illallinen ravintola Barcleyssa klo 18.00, kolme ruokalajia ja kolme viiniä, 66 €.

Bussi lähtee Kotkan linja-autoasemalta perjantaina 24.4.2020 klo 9.00. Tätä ennen on mahdollisuus astua kyytiin mm. Pyhtäältä ja Sutelan pysäkiltä. Kotkasta eteenpäin kyytiin voi tulla ainakin Karhulasta ja Haminasta. Välipysäkit ja aikataulu tarkentuvat, kun lähtijät ovat tiedossa.

Ennakkomaksu 100 € maksetaan viimeistään 15.2.2020, minkä jälkeen ilmoittautuminen on sitova. Ennakkomaksu on laskettu peruspaketin ja Barclayn illallisen yhteissummasta 222 € + 66 €=228 €/hlö

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *