Syksyn 2016 päivämäärät

5.9.2016 käynnistyi I-tason kurssi klo 18 Ravintola Vausti. Aiheesta lisää Koulutus ja Muut Tapahtumat -sivuilla

pe 23.9.2016 Chilen uudet viinit. Alustajana Jorma Härkisaari. Ravintola Vausti

pe-la 7.-8.10 Vaustin viinimessut
Vausti tuo 7.–8.10. maisteluun hienon valikoiman laatuviinejä, makupaloja maailmalta ja paljon muuta viininystävien iloksi! Maahantuojien esittelypisteillä maistelussa Alkon normaali- ja tilausvalikoimaa sekä uutuuksia. Tapahtumassa järjestetään myös tastingeja ja tietoiskuja. Vausti tuo paikalle osteribaarin, samppanjabaarin, katuruokakojun ja juustotiskin normaalin à la carte -listan lisäksi.  Messuille on vapaa pääsy, maistelu onnistuu tasting-lipukkeiden avulla (4 € /kpl). Mukana menossa viiniseura Kotka Munskänkarna esittelemässä toimintaa sekä keittiötarvikeliike Purnukka viinitarvikkeiden ja -lasien kanssa. Tapahtuma on perjantaina klo 18–21 ja lauantaina klo 15–21. Tervetuloa mukaan!

la 22.10.2016, huomioithan viikonpäivän! Retki Vinoteekkiin Helsinkiin ja ravintola Sicapelleen Porvoossa. Vinoteekissa  Martti Helsilä maistattaa Piemonten viinejä. Vinoteekin jälkeen illallinen Porvoossa. Herkkusuille Porvoo on suoranainen unelma ja sana kaupungin ravintolatarjonnan laadukkuudesta on kiirinyt laajalle. Lisätietoja kts Maistajaiset

to  17.11.2016 . Huom! päivämäärä ja viikonpäivä vaihtuneet. Aiheena Veneton alueen viinit – Tuoreet kuulumiset Pyhtään viiniseuran viinimatkasta alueelle  ja tasting.  Ravintola Vausti klo 19.00.  Ennen tastingia Vaalikokous alk. klo 18.30, tervetuloa vaikuttamaan yhdistyksen toimintaan!

pe 16.12.2016 Sherryt & Portviinit, Ravintola Vausti

Hallitus varaa mahdollisuuden tarkistaa päivämääriä ja aiheita esim. vierailevien luennoitsijoiden kalenterin sitä edellyttäessä. Hallitus toivoo jäsenistöltä ideoita ja ehdotuksia!

2 kommenttia artikkeliin “Syksyn 2016 päivämäärät

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *